Nože
Nejprodávanější
Značky
Japonský nůž na pečivo má charakteristickou dlouhou zoubkovanou čepel. Díky tomuto pilkovému ostří snadno nakrájí i velmi křupavý chléb nebo bagetu bez stlačování střídky a...
Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní,vykosťování a oddělování masa, čistění a...
Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení.,Má široké využití v domácnosti ale i venku na...
Japonský kuchyňský sekáček patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a má v kuchyni mnohonásobné využití.,Mohutná a velmi ostrá čepel je určena jak ke krájení zeleniny na...
Kuchařský japonský nůž,Catler DMS 203 Chef Knife,,Extrémně tvrdý, pružný, s dlouhou životností,Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení...