Nastavení
Ozdobná spirála je určena pro přípravu ozdobných spirálze zeleniny do tvaru šroubovice a takto zdobíme saláty nebo obložené zeleninové mísy.
Rotační ruční struhadlo lze použít na strouhání mnoha různých druhů potravin, například na sýry, čokoládu, oříšky a jiné suroviny.
Stejně tak seberete i drobné uhynulé živočichy.
Staničku lze použít i jako jednoduché krmítko pro drobné ptactvo.
Tuba na zubní pastu s pastapressem a potiskem, tak každé ráno upoutá vaši pozornost.
Oloupe brambory, jablka, kivy, rajčata, mrkev, křen, nakrouháte i zelí na přílohy.
Škrabkou Piraňa nakrouháme polovinu hlávky zelí, přidáme rovnou kávovou lžičku soli (více soli - kyselejší zelí) a drceným kmínem lehce prosypeme. Vše promícháme. Postupně...
Silný stisk poutka je dán použitím pružinového plastu POM.
Forma je ideální pomocník při pečení cukroví či jiných sladkostí.
Nepoužívejte k čerpání acetonových ředidel!
Praktický otvírač, který umožňuje snadné otevření PET lahve bez vynaložení větší síly.
Jednoruční hladký váleček je vhodný k přípravě koláčů, závinů, všech druhů těst i vánočního cukroví bez zbytečného posypávání moukou.
Sada pinzet a pipetky na dezinfekční roztok pro bezpečné vytahování klíšťat.
Šablonu lze perfektně využít na vytvoření těch nejjemnějších minilaskonek.
Stojánek do koupelny na 6 kartáčků všech druhů, uprostřed je pak i místo na zubní pastu.
Dokonalý tvar preclíku nevytvoříte jinak než pomocí naší šikovné vykrajovačky.
Škrabka na ryby je vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné odstraňování malých a velkých šupin sladkovodních i mořských ryb
Šlechač slouží k dokonalému rozšlehání - např. pudingového prášku v mléce, sušeného mléka s vodou či ke šlehání šlehačky.
Oboustranné třítko Vám pomůže snadno utřít česnek bez pomoci nože.
Zdobička na perníčky je nepostradatelným pomocníkem během pečení, s jeho pomocí můžete nazdobit perníčky cukrovou polevou.
Sada síta na halušky a stěrky slouží k výrobě halušek, játrové i drožďové zavářky a noků do polévek.
Tenderizér (strojek) GURMÁN pro naklepání křehkého a jemného masa, takto lze zpracovat všechny druhy masa.
Nacházíte se na straně 1 z 2.