SONIX
V domácnosti se určitě neztratí ani při zahušťování polévek či k přípravě omáček.
Kód: 243445
Zakončení kleští plocha + plocha - vhodné pro uchopení křehčích pokrmů
Kód: 243443
Poslouží i jako bezvadná pomůcka při smažení koblih - k obracení a vytahování z tuku či k vytahování knedlíků a noků z vroucí vody.
Kód: 243022
Vyrobeno z ocelového galvanicky leskle pokoveného drátu.
Kód: 243451
V domácnosti se určitě neztratí ani při zahušťování polévek či k přípravě omáček.
Kód: 243426
Jednoduše uchopte sklenici pod závitem víčka a vyndejte ji ze zavařovacího hrnce.
Kód: 243440
Přidržuje stejnoměrně běžné víčko omnia. Zavařování bez použití zavařovací hlavy.
Kód: 243436
Spona upínací se používá se zavařovací krytkou. Přidržuje stejnoměrně běžné víčko omnia.
Kód: 243434
Přidržuje stejnoměrně běžné víčko omnia. Zavařování bez použití zavařovací hlavy.
Kód: 243432
Spona upínací se používá se zavařovací krytkou. Přidržuje stejnoměrně běžné víčko omnia.
Kód: 243430
Šlechač slouží k dokonalému rozšlehání - např. pudingového prášku v mléce, sušeného mléka s vodou či ke šlehání šlehačky.
Kód: 243425
Zastane ale i práci běžného otvíráku lahví a využijete ho i při prorážení plechovek."
Kód: 243395
Zavařovací hlava pro snadné uzavírání větších zavařovacích sklenic s PANO víčky.
Kód: 243393
Kráječ na pizzu Vám pomůže snadno nakrájet pizzu či koláč na jednotlivé dílky.
Kód: 243029
Vykrajovač jadřinců trubička snadno a rychle zbaví ovoce celého jadřince.
Kód: 243421
Zavařovací hlava pro snadné uzavírání zavařovacích sklenic s omnia víčky.
Kód: 243391
Kruhový otvírák na kulaté konzervy všech rozměrů, při otevírání nevznikají kovové piliny.
Kód: 243381
Škrabka typ Y slouží ke škrabání potravin, škrabe tenkou slupku.
Kód: 243371
Vypeckovač třešní slouží k odstranění pecek z třešní a višní, je skvělou pomůckou při sušení, při přípravě marmelád, džemů a sirupů.
Kód: 243361
Vykrajovač jadřinců snadno a rychle zbaví ovoce celého jadřince.
Kód: 243351
Jednoruční váleček na rozvalování těsta přímo v plechu nebo ve formě.
Kód: 243341
Tvořítko na koblihy se používá k přípravě koblih a je určeno na uzavření syrového plněného těsta.
Kód: 243331
Trojbodec najde své využití i k propichování knedlíků po vaření.
Kód: 243321
Škrabka srpeček P slouží ke škrabání ovoce a zeleniny, škrabe tenkou slupku.
Kód: 243301
Stránka 1 z 2 -
43 položek celkem